Анализаторът и бивш заместник-председател на ДПС Осман Октай коментира актуални

...
Анализаторът и бивш заместник-председател на ДПС Осман Октай коментира актуални
Коментари Харесай

Осман Октай: ГЕРБ и ДПС бяха в постоянна координация на тези избори

Анализаторът и някогашен заместник-председател на Движение за права и свободи Осман Октай разяснява настоящи тематики в предаването " Денят с Веселин Дремджиев ". Ето какво сподели той:

" Борисов беше раздразнителен през цялата акция на локалните избори и си изпуска нервите, тъй като е заклещен освен вътрешнополитически, само че и в интернационално отношение. Освен това усеща експанзията в българското общество, омразата, която се излъчва от жителите. Не му дават нужната обич. Той споделя, че хората не виждат какво прави, а единствено за гадости мислят. Той последните месеци се върна към речника си от мутренските години. Изнервеността му изважда от подсъзнанието му нещата, които си е приказвал, когато се е движил в сикаджийските среди. Тази терминология му беше непозната първите два мандата. Поведението на Борисов по отношение на американската посланичка, която е мюсюлманка, е съотносимо с това, което направи Пулев с журналистката Джени Суши. Това, в случай че се покаже в " Ал Джазира " ще има реакция на целия мюсюлмански свят. Това демонстрира доколко Борисов се тормози от идната среща на 25 ноември с Тръмп в Съединени американски щати. Той има предварителна информация, че там ще има доста тежки диалози за тревогата на НАТО и Америка за логистиката, България, Черноморската зона и така нататък и неговите флиртове с Ердоган, Путин, разиграването на партньорските служби и така нататък

Цветан Цветанов 10 години разполагаше с доста власт и разполага с голяма информация. Нищо чудно огромна част от тази информация да е отишла в Америка и това в допълнение да изнервя Бойко Борисов. Там занапред ще се развият тежки конфликти на ненавист вътре в партията и фрагментите в партията. Борисов идващите месеци ще е още по-изнервен.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР