Анализът на Geollect показва, че от 14 май 2023 г.

...
Анализът на Geollect показва, че от 14 май 2023 г.
Коментари Харесай

Лондон: Русия манипулира системата за автоматична идентификация на търговските кораби

Анализът на Geollect демонстрира, че от 14 май 2023 година данните от системата за автоматизирана идентификация (AIS) на комерсиалните кораби са били отдалечено фалшифицирани, с цел да основат усещането за дълъг 65 км съветски провоенен знак Z в Черно море, забележим на програмен продукт за следене с отворен код.

Това оповестява английското министерство на защитата в ежедневната си сводка за войната в Украйна.

AIS се употребява за следене на плавателни съдове, в това число за обезпечаване на тяхната сигурност. Следите, съставляващи изображението, допускат скорости на кораба до 102 възела (188 км/ч), което допуска, че са подправени.

Проруски симпатизанти евентуално са направили измамата като осведомителна интервенция, п отенциално в опит да укрепят съветския морал преди предстоящата.

Подправянето на системата за автоматизирана идентификация на комерсиалните кораби усилва риска от морски произшествия . Въпреки съветските виртуални осведомителни интервенции в Черно море, неговият физически флот остава уязвим. Корабът за събиране на разследваща информация Иван Хурс евентуално е бил нападнат на 24 май 2023 година
 Патриотичната агитация не стопира дезертьорите в съветската войска
Патриотичната агитация не стопира дезертьорите в съветската войска

Лондон: Най-малко 1053 са случаите, множеството от тях с условни присъди
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР