Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science

...
Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science
Коментари Харесай

Американски изтребител F/A-18 Hornet прихвана овално НЛО!

Аналитичната компания To the Stars Academy of Arts and Science разгласява ново видео, на което изтребител прави наблюдаване над чужд летящ обект.

Записът е изработен от изтребител F/A-18 Hornet още през 2015 година край Източното крайбрежие на Съединени американски щати на височина 7500 м. На него се вижда объл обект, който с голяма скорост се движи над повърхността на морето.
 
Разговорите сред водачите свидетелстват, че НЛО е захванат в прицела от бордния радар едвам от третия опит, освен това летците по-рано не били срещали сходни обекти и се удивили от видяното.
 
Както заяви към този момент The Independent през декември 2017 година Пентагонът разгласява видео от 2004 година, в което американски изтребители се пробват да прехванат въртящо се НЛО, което се движи по-бързо от всеки аероплан на Съединени американски щати.
 
По-рано Пентагонът публично призна за съществуването на „ Разширена стратегия за идентифициране на авиационните закани ”, в границите на която от 2007 до 2012 година ведомството се занимавало с проучване на НЛО.За нейното финансиране са изхарчени към 22 млн $.

Превод: Блиц
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР