Анахайм вкара четири безответни гола в третия период и реализира

...
Анахайм вкара четири безответни гола в третия период и реализира
Коментари Харесай

Лас Вегас допусна първа загуба в НХЛ

Анахайм вкара четири безответни гола в третия интервал и осъществя поврат от 0:2  до 4:2 против гостуващия Лас Вегас, нанасяйки първо проваляне на носителя на купа " Стенли " в постоянното време от началото на сезона в Националната хокейна лига.

Сам Карик се разписа два пъти, а Адам Енрике и Мейсън МакТавиш прибавиха по едно попадение за триумфа. Вратарят Джон Гибсън направи 29 спасявания.    

Иван Барбашев и Джак Айхел дадоха задатък от два гола за първенците след първите две третини, само че Лас Вегас не съумя да удържи преднината си и прекъсна серия от 12 следващи мача с точка, която беше рекордна за защитаващ купата си клуб за старт на акция.

Гостите, които бяха 20 мача без проваляне в постоянното време от края на предишния сезон и с втората най-хубава сходна серия в лигата от 40 години, въпреки всичко останаха на върха в класирането с 23 точки. 

Ню Джърси надви над домакина Чикаго с 4:2 и реализира шести триумф в последните си осем мача в лигата, с цел да се изкачи на второто място в Столичната дивизия с 15 точки.

Доусън Мърсър, Макс Уилман, Къртис Лейзър и Майкъл МакЛауд се разписаха, а вратарят Витек Ванечек парира 32 изстрела. 
  
Тейлър Хол и Райън Донато бяха точни за Чикаго, който позволи пате проваляне в седем срещи. Арвид Сьодерблом отрази 36 шайби, само че това не беше задоволително./ БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР