Анаболи ли взима Златка Димитрова, стероиди ли?! Това се питат

...
Анаболи ли взима Златка Димитрова, стероиди ли?! Това се питат
Коментари Харесай

Какво се случва със Златка Димитрова: Първо докара тяло на мъж, а сега се сдоби и с мъжко лице! (СНИМКИ)

Анаболи ли взима Златка Димитрова, стероиди ли?! Това се питат всеобщо нейни почитатели в мрежата, изключително след последните й изяви там, които демонстрираха голяма смяна - еле пък в лицето.

Отдавна знаем, че Златка се мори във фитнеса по 100 часа дневно, като се занимава най-вече със силови тренировки. Да, факт е, че цялото я тяло е мускули и нито грам подкожни мазнини. Това обаче си е нож с две остриета, тъй като действително направи тялото и като на момче.

Ръцете, краката, корема, раменете, гърбът - всичко у Злати е мъжко привидно, а женските извивки и съблазнителни контури изрично липсват. Това не се харесваше на мнозина, само че в този момент шокът е още по-голям, тъй като и физиономията й стартира да загрубява.

" Злате, погледни се и се стой! Виж си лицето - като Зара от Биг Брадър ставаш. Все едно не виждам жена, а мъж. А каква хубава беше едно време... Погледни международните хубавици, бе! Салма Хайек, Моника Белучи и останалите - да не би да не наподобяват на дами и да имат мускули?! Ама мъжете мрат по тях, тъй като са тъкмо това - дами от горната страна до долу ", разясняват консуматори в нета.

Малко евентуално е обаче Димитрова да ги послуша, тъй като при нея това очевидно се е трансформирало в фикс идея.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР