Амулетът е предмет, характеризиращ се с магическа сила, защитаваща собственика

...
Амулетът е предмет, характеризиращ се с магическа сила, защитаваща собственика
Коментари Харесай

Най-мощните защитни амулети, които трябва да носите със себе си навсякъде

Амулетът е предмет, характеризиращ се с магическа мощ, защитаваща притежателя си от характерни закани.

Обхватът на вероятните рискове тук е доста необятен, от образцов удар на гръмотевица през захапване от отровна змия или паяк, до изтезаване от демони и зли духове.

В взаимозависимост от предназначението си амулетите могат да бъдат с разнообразни форми и цветове. Те също могат да бъдат направени от разнообразни типове материали. Някои амулети са украсени с букви, знаци или вълшебен формули, до момента в който други нямат никакви надписи.

Защо се случва това? Е, както е общоизвестно, отровните змии или измъчващите инсекти не познават писмеността и не са в положение да разпознаят мистериозни знаци, а характерният цвят на амулета или неговата характерна форма може да работи като възпиращ фактор за тези същества.

От друга страна, както за хората, по този начин и за някои астрални същества, или за същества, които ни изтезават от отвъдното, като цяло са ефикасни вълшебен формули, състоящи се както от писмеността, по този начин и от характерни знаци.

Амулетите с избрани типове надписи са доста сходни на магическите заклинания. Задачата на амулетите е да обезпечат на притежателите си сигурност, както материална, по този начин и в други сфери на човешкото битие, като умствената, прочувствената и духовната сфера.

1. Амулети с черен турмалин – изключителна отбрана в сложни обстановки

Черният турмалин е извънредно необичаен бразилски минерал, той е мощен предпазен камък. Черните турмалинови амулети насочват притежателя си към рационално взимане на решения, самоконтрол и самодисциплина. Тези амулети се оказват потребни при сложни условия, единственият метод да избягате невредими е посредством прочувствено майсторство и спомагателна вътрешна мощ. Черният турмалин дейно защищава притежателя на амулета от отрицателната сила на другите, злоба и неприятна атмосфера.

2. Медал на Архангел Михаил

Архангел Михаил е мощен лидер измежду АРХАНГЕЛИТЕ. Неговата задача е да почисти земята и нейните поданици от отровен боязън. Архангел Михаил предлага помощ в следните обстановки: отбрана на личността, отбрана от зли сили, търсене на смисъла на живота.

3. Оргонитни амулети

Оргонът е виталната сила, която изпълва цялата галактика. Оргон е друго име за същата невидима сила, която е била дефинирана в доста антични метафизичен системи, наред с други, като чи или Прана Виняса.

Оргонитът е тип генератор на оргон. Основната задача на оргонита е да излъчва позитивна сила, която покачва жизнеността, усъвършенства самочувствието и подкрепя действието на целия организъм.
Според последователите на стандартната медицина, оргонитния талисман може доста да усъвършенства психическото и физическото благоденствие.

4. Амулети с аметист

Аметистът нормално се смята за камък на хармонията и релаксацията.
Има вярване, че амулетът от аметист може да възвърне психическото и физическото равновесие на своя притежател. Този талисман носи вътрешен мир, оказва помощ за справяне с страстите, прибавя самообладание, облекчава умората и дава опция за здрав и здрав сън.

5. Амулети от лапис лазули

Лапис лазули е камък, който благоприятства на първо място нашата духовна сфера. Има вярване, че лапис лазули усъвършенства творчеството, покачва самосъзнанието и стимулира да работим върху себе си. Този необикновен камък ви разрешава да възприемате действителността със успокоение.
Амулетът от лапис лазули хармонизира притежателя си с Вселената, улеснява практикуването на медитация и ви отваря за духовно упътване.

6. Амулети със скандинавския знак Vegvisir

Скандинавският вълшебен знак Vegvisir ви оказва помощ да намерите верния път. Хората, които са хронично комплицирани, загрижени за бъдещето и не знаят в каква посока да работят, е належащо да се снабдят с талисман с този знак.

Vegvisir символизира пътуването, което подхващаме както на физическо, по този начин и на духовно равнище.

7. Пръстен на Атлантида

Моделът на известния пръстен на Атлантида се оказва в сходство с правилата на свещената геометрия и концепцията за така наречен златна среда. Поради тази причина се споделя, че пръстенът на Атланта оказва помощ за отбраната, здравето и интуицията на всеки, който го носи.

Твърди се, че актуалните бижута, украсени с банален модел от истинския пръстен на Атлантида, могат да дарят позитивна сила и да предпазят притежателя си от неприятните планове на близките.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР