Ампула с неизвестно съдържание е изпил преди мача в Албания

...
Ампула с неизвестно съдържание е изпил преди мача в Албания
Коментари Харесай

Починалият боксьор приел съмнителна субстанция преди фаталния мач

Ампула с незнайно наличие е изпил преди мача в Албания умрелият български боксьор Борис Станчов. Това заяви неговият съотборник Руслан Николов пред БНР, който е на разпит в полицията.

Колегата му не знае какво е било наличието на ампулата. По думите му, умрелият боксьор не за първи път пие сходни лекарства.

"Треньорът му даде нещо като една ампулка, искаше да му бие инжекция и това да му даде повече експанзия и мотивация на кръга. Той не изиска въобще да го пие, обаче треньорът му сподели: "Айде, бе, женчо ", и му го сипа във водата и той изпи половината вода. Не желая да неистина. Просто това, което знам, мога да ви кажа ", описа Руслан Николов.

До подмяната на персоналните карти на самоличността на Борис Станчов и Исус Величков се стигнало тъй като Станчов нямал лиценз.

"Треньорът му е споделил, че не може да се бие с неговата персонална карта и с неговото същинско име, в случай че не може да му изкара лиценз. Ние се познаваме с Боби от една година, от една година го познавам доста добре. Много добър човек. Реално на мен ми го изкараха този лиценз за три дни ", сподели Николов.

На разпит в полицията ще бъдат извикани всички, които имат отношение по случая.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР