Амос Юга е близо до нов договор с ЦСКА, съобщи

...
Амос Юга е близо до нов договор с ЦСКА, съобщи
Коментари Харесай

Разкритие: Ключов футболист остава на „Армията“

Амос Юга е покрай нов контракт с ЦСКА, заяви Българска телеграфна агенция, базирайки се на близки до играча на „ алените “.

29-годишният отбранителен футболист с френски паспорт има настоящ договор до края на сезона и е подготвен да продължи кариерата си при „ алените “, а от управлението на клуба също желаят той да остане и се чака в скоро време двете страни да завършват договарянията. 

Юга е основна фигура в състава на Саша Илич, като през този сезон към този момент записа 19 мача с 1 гол и 1 асистенция. Французинът се усеща добре на „ Българска войска “ и не счита да напуща, макар че има няколко предложения от клубове от втора лига във Франция.

ЦСКА продължава да работи интензивно и по зимната селекция. „ Червените “ водят в класирането след 16-ия кръг в efbet Лига с 5 точки задатък пред първенеца Лудогорец, който обаче е с два мача по-малко.

Столичани желаят да подсилят състава си на три поста с класни чужденци, с цел да останат главен съперник на разградчани в битката за купата и напролет. Набелязани са нападател, бразилски халф и скандинавски централен бранител, които се чака да подсилят състава през януари.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР