Ами ако е вярно, че човек може да има само

...
Ами ако е вярно, че човек може да има само
Коментари Харесай

8 съвета от хора, които са намерили истинската любов онлайн

Ами в случай че е правилно, че човек може да има единствено един идеален сътрудник? Какво ще стане, в случай че този човек се е родил от другата страна на земното кълбо? Само преди няколко десетилетия възможностите бяха, че в никакъв случай няма да разберете, че е съществувал. Възможността да се срещаме с нови хора онлайн прави живота ни доста по-лесен, стига да го вършим рационално.

Ще ви дадем няколко съвета за онлайн срещите и запознанствата:

1. Не бързайте

Не очаквайте неотложно да намерите любовта си и да почувствате желанието да създадете семейство. Любовта от пръв взор, или първо известие в тази ситуация, не съществува. Трябва да имате действителна среща (и повече от една), с цел да се опознаете.

Но има голям брой хора в уеб уеб страниците и приложенията за запознанства. Как да изберете с кого да се срещнете?

Дайте преимущество на потребителите, чиито профили съдържат обширна информация за техните притежатели, чийто образ е ориентиран към вас и чиито занимания ви интересуват. Това е належащо, с цел да сте сигурни, че първата ви среща няма да стане последната ви, тъй като нямате защо да говорите.

2. Изберете подобаваща фотография

Джесика Карбино, социолог, разкрива типичните фотоси, които най-вече притеглят евентуални сътрудници:

Качете ясни и ярки цветни фотоси единствено с вас на тях. Можете да извършите изключение за обичания си домакински любим.

Не е нужно да забравите за грима, в случай че сте момиче. Основното нещо е да не прекалявате. И се усмихвайте! Всеки прави оценка откритостта и добротата.

3. Напълнете профила си с забавна информация

Втората най-важна стъпка е попълването на вашия профил. Вземете тази задача съществено: колкото повече информация за себе си и за вашите занимания разкривате, толкоз по-голям е шансът ви да бъдете свързани с някой, който се интересува от същите неща.

Малък трик: включете някои улики или въпроси в текста, които ще обезпечат тематика за диалог. Но не лъжете: не пишете нищо с изключение на истината за себе си.

4. Поемете самодейността

Пишете първи. Недейте постоянно да чакате мъжът да ви написа. Имате цел: да срещнете забавен човек. Защо да губите време? Може индивидът насреща да е свенлив или да употребява сходен уебсайт за пръв път. Ако пишете и не получавате отговор, продължете нататък. Не си губете времето!

5. Уредете си действителна среща допустимо най-скоро

Докато отлагате срещата, може индивидът, с който споделяте, да изгуби интерес. Освен това, в случай че разговаряте прекомерно доста онлайн, когато се видите, няма да има защо да си говорите. Трета основателна причина: в случай че дълго време не разберете какъв е този човек в действителност, ще си изградите визия, която може да се окаже безусловно неверна и в последна сметка да бъдете разочаровани.

6. Оценете рисковете

Много добре преценете дали този човек не е рисков. Разгледайте деликатно профила му и го проучете, доколкото е допустимо.

7. Не се опасявайте да задавате въпроси

Разберете всичко, което ви интересува, до момента в който е време. Не желаете в следствие да разберете, че индивидът насреща е женен и има 3 деца, нали? Задавайте всички въпроси, които ви интересуват, даже да ви се коства, че са прекомерно персонални.

8. Не приемайте нещата прекомерно съществено

Не забравяйте, че нещата не са съществено и не сте си длъжни един на различен. Няма по какъв начин всичките ви срещи да са съвършени. Старайте се да нямате доста огромни упования, с цел да не останете разочаровани в последна сметка. Има голям брой хора онлайн, тъй че имате огромен избор, не изживявайте неуспехите прекомерно доста.

Станете част от Jenite.bg във Фейсбук!
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР