Американското правосъдие за пореден път се мобилизира след излъчването на

...
Американското правосъдие за пореден път се мобилизира след излъчването на
Коментари Харесай

Американското правосъдие разследва R. Kelly след документален филм за него

Американското правораздаване за следващ път се активизира след излъчването на документален филм за артиста R. Kelly (Ар Кели), като редица прокурори се пробват да хвърлят светлина върху обвиняванията против него в педофилия и полово носилие, съобщи Франс прес.

Прокурорката на окръг Кук в Илинойс, където се намира родният му град Чикаго, даде конференция, с цел да насочи апел за свидетелски показания. "Свържете се с нас - съобщи Ким Фокс - Не можем да проверяваме обвиняванията без съдействието на жертвите и без очевидци. "

В документалния филм "Да оцелееш от Ар Кели " с времетраене 6 часа, излъчен предходната седмица от кабелната телевизия Лайфтайм, редица дами упрекват Ар Кели, че правил секс с девойки под 16-годишна възраст, когато той самият към този момент бил пълновръстен. Според други свидетелски показания, Ар Кели, чието същинско име е Робърт Силвестър Кели, се обкръжил с дами, които трансформирал в полови робини и които през днешния ден са изцяло откъснати от околните си.

Прокурорката Фокс реши, че обвиняванията са доста притеснителни, и означи, че поддържа контакт със фамилиите на две млади дами, които понастоящем са под въздействието на Ар Кели.

В Джорджия, където артистът също има имение, редица локални медии оповестиха, че прокурорът на окръг Фултън, чийто административен център е Атланта, е почнал следствие против Ар Кели.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР