Американското подразделение на Volkswagen анонсира подробности за новата си програма за персонализация

...
Американското подразделение на Volkswagen
анонсира подробности за новата си
програма за персонализация
Коментари Харесай

VOLKSWAGEN SPEKTRUM или 40 цвята GOLF R

Американското поделение на Volkswagen анонсира детайлности за новата си програма за персонализация на GOLF R 2019, наречена Spektrum, и която дава опция на потребителите да избират между внушителната численост от 40 екстериорни цветови осъществявания на своя нов автомобил.

Програмата Volkswagen Spektrum назгражда петте базови екстрериорни цвята, с които се предлага Golf R 2019, като предлага наистина сериозна палитра благоприятни условия за персонализация на цена от 2500 щатски долара.

Новите цветови разновидности за външността на Golf R са създадени взаимно от американското и канадското подразделение на Volkswagen, като по време на подбора двете страни са се водили от класически за Volkswagen решения. Типичен пример за това е Viper Green Metallic предложението за Golf R 2019, който е цвят познат от европейската версия на Scirocco Mk3, както и от Lamborghini Huracán. Deep Blue Pearl пък идва Golf R32, Ginster Yellow от Golf Edition GTI, а Mars Red от оригинала Golf GTI.

От Volkswagen споделят, че скоро на уеб страницата на компанията ще бъде качен конфигуратор, който ще даде опция на клиентите да персонализират своята кола и да разгледат творението си от 360 градуса. След поръчка, автомобилът ще бъде доставен на новия си притежател за между 2 и 4 месеца.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР