Американското министерство на отбраната отрече да е предавало разузнавателни данни,

...
Американското министерство на отбраната отрече да е предавало разузнавателни данни,
Коментари Харесай

Пентагонът отрича да е оказвал каквато и да е помощ на Украйна за елиминиране на руски генерали

Американското министерство на защитата отхвърли да е предавало разследващи данни, които да са разрешили на украинските сили да отстраняват високопоставени съветски военни наоколо до фронта, както твърди в. " Ню Йорк таймс ", съобщи Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 5035
Вярно е, че Съединени американски щати са предавали на Киев разследващи данни " за да оказват помощ на украинците да пазят страната си ", сподели представителят на Пентагона Джон Кърби. Но " не сме ги снабдявали с информация за местонахождението на високопоставени съветски военни на бойното поле, нито пък сме взели участие във вземането на решения за нанасяне на удари от украинската войска ".

" Ню Йорк таймс " написа в сряда, цитирайки анонимни източници от американските служби, че разследващите данни, предоставяни от Съединени американски щати на украинската войска, са разрешили елиминиране на няколко съветски генерали наоколо до фронта. Вестникът заяви, че от близо дузина съветски генерали, убити от украинските сили, " мнозина " са били локализирани благодарение на американските разследващи служби, добавя Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР