Американският здравен застраховател Cigna се отказа от плановете си да

...
Американският здравен застраховател Cigna се отказа от плановете си да
Коментари Харесай

Cigna се оттегля от хитова сделка за създаване на застрахователен гигант с Humana

Американският здравен осигурител Cigna се отхвърли от проектите си да се слее с Humana, хитова договорка, която щеше да сътвори осигурителен колос на стойност 140 милиарда $, съгласно хора, осведомени с въпроса.

Сливането щеше да бележи най-голямата договорка за годината. Разногласията по отношение на финансовите договорености, регулаторните страхове и падащите цени на акциите след известията за евентуално обвързване са довели до решението на Cigna да спре проектите си, споделиха хората.

Акционерите като цяло желаеха техните изпълнителни шефове да правят трансформиращи покупко-продажби, само че не в тази среда, съгласно човек, осведомен с въпроса. Рискът договорката да бъде блокирана или просто оставена в невъзможност в продължение на години е прекомерно висок и унищожителен, прибавиха те.

Краят на договарянията за обединение идва, когато Cigna дава приоритет на противоположното изкупуване на акции. Застрахователят разгласи проекти в неделя да усили противоположното изкупуване на акции с 10 милиарда $. Wall...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР