Американският военно тематичен портал We are the Mighty, е изготвил

...
Американският военно тематичен портал We are the Mighty, е изготвил
Коментари Харесай

Топ 5 на държавите, които не могат да бъдат победени и превзети при война

Американският военно тематичен портал We are the Mighty, е изготвил топ 5 ранглиста, основана на разнообразни индикатори, на страните, които не могат в никакъв случай и от никой да бъдат завладяни. Това са Съединени американски щати, Русия, Афганистан, Китай и Индия.

Авторите на публикацията считат, че Съединени американски щати не могат да бъдат завоювани освен поради икономическата и военна им мощност, само че и заради разрешението жителите да имат свое оръжие, което ще им разреши да се пазят всеобщо.

Сред аргументите за съветската непобедимост са посочени суровите климатични условия, голямата територия, мощната войска и особеностите на националното съзнание. " Руснаците по-скоро сами ще унищожат личната си страна, в сравнение с да я оставят на някой агресор ", прецизира изданието.

Китай пък не може да бъде високомерен с помощта на 1,3-милиардното му население, огромна повърхност и развита стопанска система.

Индия, отбелязва порталът, се отличава с военноморската си тактика, която планува масирано потребление на подводници в крайбрежни води.

А Афганистан не може да бъде високомерен поради комплицирания георафски релеф и многонационалното му население.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР