Американският университет в България организира двудневен майсторски клас за анализ

...
Американският университет в България организира двудневен майсторски клас за анализ
Коментари Харесай

Телелинк подкрепя майсторски клас за анализ на данни в Американския университет

Американският университет в България провежда двудневен майсторски клас за разбор на данни. Data Science Master Class ще се организира в Elieff Center, София, на 23-24 март и съставлява повсеместен курс, предопределен да обясни в подробност същината на огромните данни, науката за данните и машинното образование (big data, data science и machine learning).

Инициативата се осъществя с поддръжката на Telelink, Opremedia и Data Science Society.

Първият ден от майсторския клас е ориентиран към хора с бизнес ползи, които се интересуват или работят в региона. Темите през втория ден ще са от изгода за ИТ експерти, които имат интерес да придобият на практика опит в тази сфера. Лектор ще бъде Северино Мерегали, професор по осведомителни системи в Училището по мениджмънт на SDA Bocconi.

Телелинк дава опция и на петима възпитаници от 12 клас или студенти да си обезпечат гратис присъединяване в майсторския клас, като попълнят регистрационната форма за присъединяване в период до 16 март.

В рамките на акция, наречена #DataIsTheNewOil, петимата участници, дали най-интересен отговор на въпроса „ Защо съгласно Вас данните са по-ценни от нефта “, ще бъдат включени в двудневния курс. Той ще им даде опция да се допрян до полезностите на образованието в институции от ранга на SDA Bocconi, шестото най-хубаво бизнес учебно заведение в света, и АУБ, който е преди всичко от университетите за бизнес администрация у нас.

Телелинк кани искащите да се записват и да дадат отговора си тук до 16 март- http://bit.ly/2BLcaqY, а повече за самия курс вижте тук - http://bit.ly/2FmXT2S.

Редактор: Деница Райкова
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР