Американският таблоид Глоуб Мегъзин“ хвърли мръсна бомба, като обвини британския

...
Американският таблоид Глоуб Мегъзин“ хвърли мръсна бомба, като обвини британския
Коментари Харесай

Глоуб Мегъзин: Чарлз III е гей! Гушка се с мъже от десетилетия

Американският таблоид „ Глоуб Мегъзин “ хвърли мръсна бомба, като упрекна английския крал Чарлз III, че е педераст. Списанието, звестно със фотосите си на аутопсии на деца и версията, че Джордж Буш е хероинов наркоман, вбеси феновете на монархията на Острова.

Според изданието новоизпеченият монарх е имал нетрадиционна ориентировка още от младите си години, по отношение на което английските разследващи служби са събирали досиета за скандалните му нападения, продължаващи към този момент 60 години. 

Таблоидът написа, че Негово величество имал забежки с „ другари от учебно заведение, прислужници и благородници “. Според жълтото издание „ Глоуб мегъзин “ това е доказателство за думите на слуховете, че Чарлз избягвал интимни връзки с някогашната си брачна половинка принцеса Даяна, като се оправдавал, че е гей.

Жълтото издание твърди също по този начин, че „ мръсната “ загадка на Чарлз е на път да излезе нескрито, защото антироялисти желаят от него да абдикира в интерес на сина си принц Уилям. Според таблоида това може да се случи по време на формалната коронация, планувана за 6 май 2023 година

Слуховете за половата ориентировка на Чарлз не са нови. От десетилетия персоналният му живот е подлаган на спекулации, като се твърди, че той е бил хващан с други мъже най-малко два пъти през годините.

През 90-те години някогашният камериер на двореца Джордж Смит скандализира Острова с изказванието, че е видял тогавашния престолонаследник в „ неприлична полова поза “ с кралски лакей.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР