Американският спринтьор Ноа Лайлс промени първоначалната си версия за това

...
Американският спринтьор Ноа Лайлс промени първоначалната си версия за това
Коментари Харесай

Лайлс се насочи към световната титла на 200 метра, а не към рекорда на Болт

Американският спринтьор Ноа Лайлс промени първичната си версия за това какво ще преследва на Световното състезание в Доха по-късно този месец. След като по-рано през лятото той разгласи, че желае да нападна международния връх на Болт на 200 метра, в този момент е насочил вниманието си към международната купа на половин обиколка. Вчера Лайлс стана първият притежател на диамантени титли на 100 и 200 метра в една година, откакто завоюва в Брюксел с 19.74 секунди.

“Много съм разчувствуван от успеха. Взех диаманта на 100 метра, в този момент и на 200 метра, време е за Световното първенство”, показа 22-годишният американец след следващия си триумф на писатта през този сезон.

Той добави, че няма да се концентрира върху международния връх на Болт на 200 метра от 19.19 секунди, подложен от ямаеца на Световното състезание в Берлин през 2009 година

“Не мисля за международния връх. Ако прекалено много гониш международния връх, няма да го постигнеш. Имам три седмици тренировки, с цел да дам допустимо най-хубавото време…и няма подозрение, че желая да изляза със златния медал”, сподели още спринтьорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР