Американският сноубордист Шон Уайт остана без медал от Зимната олимпиада

...
Американският сноубордист Шон Уайт остана без медал от Зимната олимпиада
Коментари Харесай

Ново звездно семейство? Нина Добрев и гаджето ѝ с признания ...

Американският сноубордист Шон Уайт остана без орден от Зимната олимпиада в Пекин 2022, само че половинката му - холивудската звезда Нина Добрев - не пропусна да покаже какъв брой доста го обича и поддържа в обществените мрежи.

" Споменах ли, че към този момент завоювах златото с теб? Покажи им по какъв начин се прави! ", не скри вълнението си Добрев в Инстаграм, където показа фотоси с Шон.



Сноубордистът, който от няколко години излиза с канадската актриса от български генезис, взе участие в петата си олимпиада.

През 2018 година Шон Уайт се трансформира в най-успешният сноубордист за всички времена, откакто победи с третата си олимпийска купа.

На Зимната олимпиада в Пьонгчанг 2018 представителят на Съединени американски щати завоюва златен орден в дисциплината халфпайп.

“Три от пет не е по никакъв начин зле. Някои нямат и един. Сега вземам гаджето и отиваме на отмора. Не знам по кое време ще видя сноуборд отново”, съобщи прочувственият Уайт и се разплака пред публицистите.

“Трябва да звънна на Том Брейди и да го запитвам какво ще вършим от тук нататък”, върна си настроението той. Най-великият състезател в историята на американския футбол също разгласи, че се отдръпва.

“Много съм разчувствуван, че разтварям нова страница в живота си. Сега ще развъртвам марката си, който започнахме с брат ми. Ще оказвам помощ на тези, които желаят да се учат от мен. Писна ми да ги удрям. Ще бъде отлично да имам лично семейство”, сподели още Уайт.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР