Американският сенатор Боб Коркър от Републиканската партия предупреди, че поведението

...
Американският сенатор Боб Коркър от Републиканската партия предупреди, че поведението
Коментари Харесай

Тръмп може да хвърли САЩ в Трета световна война, предупреди топ републиканец

Американският сенатор Боб Коркър от Републиканската партия предизвести, че държанието на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да отприщи Трета международна война , написа израелският вестник " Аарец ".

Председателят на Комисията за външна политика към Сената, който съставлява щата Тенеси, разгласи предходната седмица, че няма да се кандидатира на частичните избори през 2018 година и ще напусне Сената след 12 година работа в законодателния орган.

Вчера Тръмп го нападна в профила си в " Туитър ". Американският водач даже съобщи, което след това се оказа, че е неистина, че сенаторът е желал да бъде подсилен на изборите и взел решение да се отдръпна, откакто Тръмп е отказал да застане зад него. Медии означават, че тъкмо противоположното е станало - Тръмп предложил поддръжката си за Коркър и го е помолил още веднъж да се кандидатура, само че републиканецът е отказал.

В изявление за вестник " Ню Йорк таймс " Коркър съобщи, че Тръмп възприема президентството " като това, което правеше в " The Apprentice " - телевизионно реалити, което в предишното се водеше от американския държавен глава.

По-рано тази седмица сенаторът отбрани държавния секретар Рекс Тилърсън, откакто беше обявено, че топ дипломатът е нарекъл Тръмп " дебил " и заплашил да подаде оставка, тъй като президентът пренебрегвал значими въпроси от външната политика. Тилърсън след това отхвърли на конференция.

 Няма да напущам, удостовери Тилърсън и отхвърли да е наричал Тръмп
Няма да напущам, удостовери Тилърсън и отхвърли да е наричал Тръмп " дебил "

Никога не съм обмислял да напущам този пост

Коркър сподели още, че Тилърсън, военният министър Джеймс Матис и шефът на канцеларията на Белия дом Джон Кели " отделят нашата страна от хаоса ".

Републиканецът предизвести, че заканите на Тръмп към други страни могат да тласнат Съединени американски щати " по пътя към Трета международна война ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР