Американският режисьор Куентин Тарантино наложил тотална забрана на мобилните телефони

...
Американският режисьор Куентин Тарантино наложил тотална забрана на мобилните телефони
Коментари Харесай

Тарантино наложил тотална забрана на мобилни телефони на снимачната площадка

Американският режисьор Куентин Тарантино наложил тотална възбрана на мобилните телефони на снимачната площадка на " Имало едно време в Холивуд ", оповестяват Контактмюзик и Българска телеграфна агенция.56-годишният кинотворец не желаел нищо да разсейва екипа, с цел да може всички да се съсредоточат върху работата си. За тези драконовски ограничения описа Тимъти Олифант, който играе в продукцията. " Тарантино съобщи на всички - " Всички смарт телефони са навън! Край! Няма предизвестия, няма амнистия! Хвана ли някой - незабавно си потегля у дома. И не си мислете, че описвам приказки! "

Олифант си спомня, че отвън снимачната площадка имало дребна кабинка, в която хората можели да си ревизират мобилните устройства. Там те ги оставяли, преди да се отиде на фотоси. Ако трябвало да се обадят на някого, отново отивали в кабинката.
Според Олифант рестриктивните мерки били досадни, само че си коствало, тъй като за всеки от екипа било огромна чест да работи с Тарантино. Самият режисьор признал, че това е най-личният филм в кариерата му и той считал да вложи всичко в него. Поради тази причина претендирал и от всички останали оптималната централизация. Самият Олифант от самото начало се страхувал да не чуе отнякъде позвъняване на смарт телефон, тъй като с неговия собственик щяло да бъде свършено откъм присъединяване в продукцията.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР