Американският рапър Бил Капри, известен като Кодак Блек, бе ранен

...
Американският рапър Бил Капри, известен като Кодак Блек, бе ранен
Коментари Харесай

Американски рапър ранен при стрелба на парти с Джеф Безос

Американският рапър Бил Капри, прочут като Кодак Блек, бе ранен при престрелка пред ресторант в Лос Анджелис, където се състоя празненство след концерт на Джъстин Бийбър в границите на програмата преди финала на шампионата по американски футбол " Супербоул ". Ранени са общо четирима души, които са били приети в болница, заяви Асошиейтед прес.

Престрелката се разразила пред ресторант " Найс гай ". Пострадалите са четирима мъже на възраст 60 година, 22 година, 20 година и 19 година, оповестиха от полицията в Лос Анджелис, един от които е и Кодак Блек.

Пристигналият на мястото на случая полицейски екип е разкрил двама потърпевши, които били откарани в болница от незабавна помощ в незастрашаващо живота положение. Други двама потърпевши сами отишли в болница. И четиримата ранени са в устойчиво положение. Полицията прикани очевидци на случая да оказват помощ да се откри кой е стрелял.



Във видеозаписи, оповестени в уеб страницата Ти Ем Зи и в обществените мрежи, се вижда по какъв начин Блек театралничи за фотография с няколко души, когато настъпва скандал и сборичкване. Рапърът е измежду неколцината, които се бият, когато се чуват изстрели и всички побягват в опит да се скрият.



Партито последвало частен концерт на Бийбър в Пасифик Дизайн Сентър в Западен Холивуд, щата Калифорния, който бе част от парти-седмицата за " Супербоул ". Сред гостите били Джеф Безос, приятелката му Лорън Санчес, която е телевизионна водеща, артистът от " Хамилтън " Антъни Рамос и други. Според " Холивуд рипортър " на афтърпартито в ресторанта са били видяни да влизат Джъстин Бийбър и брачната половинка му Хейли Болдуин, Дрейк, Клои Кардашиян и Тоби Макгуайър.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР