Американският президент Доналд Тръмп заяви, че сълзотворният газ, който американските

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че сълзотворният газ, който американските
Коментари Харесай

Ползваме много безопасен сълзотворен газ срещу мигрантите, уверява Тръмп

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че сълзотворният газ, който американските правоохранителни органи използваха против незаконните мигранти, пробвали да пробият при пункта " Сан Индрисо " на границата с Мексико, е " доста безвреден ", съобщи БГНЕС.
Държавният глава на Съединени американски щати даде тази оценка по време на кръгла маса, отдадена на промяната на наказателното правораздаване. Тя се организира в град Билокси, в щата Мисисипи.
Присъстващите на форума публицисти помолиха Тръмп да разяснява потреблението на сълзотворен газ против мигрантите и техните деца, които се пробваха да преминат през мексиканско-американската граница.
" Бих попитал - за какво те идват тук? Първо, сълзотворният газ е доста слаба форма на сълзотворния газ, като подобен, тя е доста безвредна “, акцентира стопанинът на Белия дом.
Той попита откакто родителите знаят, че на границата ще бъде употребен сълзотворен газ, за какво отиват там със своите деца. " В някои случаи това не са родители. Това са хора, които се назовават " похитители ". Те взимат децата, тъй като считат, че това ще им даде избрани преимущества ", разясни Тръмп.
На 25 ноември, към 500 мигранти от Централна Америка се пробваха да влязат в Съединени американски щати от мексиканския град Тихуана, недоволни от бавната работа по отсяването кой може да влезе на американска територия легално и кой не може. Правоохранителните органи на Съединени американски щати използваха против тях сълзотворен газ. По публични данни в региона на мексиканския щат Долна Калифорния има над 7400 души от по този начин наречения кортеж на мигрантите, който е тръгнал от Централна Америка за Съединени американски щати.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР