Американският президент Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение срещата

...
Американският президент Доналд Тръмп заяви, че очаква с нетърпение срещата
Коментари Харесай

Тръмп: Очаквам с нетърпение срещата с Ким

Американският президент Доналд Тръмп съобщи, че чака с неспокойствие срещата си през днешния ден с водача на Северна Корея Ким Чен Ун в Демилитаризираната зона, която разделя Корейския полуостров, заяви Агенция Франс Прес.

“Отиваме на границата в демилитаризираната зона ще се срещна с ръководителя Ким. С неспокойствие чакам това ”, сподели Тръмп пред кореспонденти в Сеул. „ Ние развихме доста положителни връзки. ”, добави той.

Срещата беше доказана по-рано през днешния ден и от Севернокорейска страна. Тя ще се състои, откакто американският президент предложения през вчерашния ден в Туитър Ким Чен Ун, „ с цел да се поздравят ”.

Неделната стратегия на Тръмп включва също по този начин среща с американски бойци, ситуирани в Южна Корея, и обща фотография с американските и южнокорейските военни след посещаване на демилитаризираната зона. Тръмп ще стартира деня с тирада пред корейски предприемачи.

Корейският полуостров публично е в положение на война, защото корейската война от 1950-1953 година приключи с подписването на помирение, а не с кротичък контракт. Демилитаризираната зона минава по 38-ия паралел, разделяйки Корейския полуостров на две почти равни елементи.

Демилитаризираната зона ще бъде затворена през днешния ден за туристиЗоната ще бъде затворена за туристи през днешния ден. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР