Американският президент Доналд Тръмп в неделя изрази съмненията си относно

...
Американският президент Доналд Тръмп в неделя изрази съмненията си относно
Коментари Харесай

Тръмп и Фаучи в спор за починалите от коронавирус американци

Американският президент Доналд Тръмп в неделя изрази подозренията си по отношение на формалната на умрелите от затруднения на ковид американци.

Припомняме, че умрелите от ковид в Съединени американски щати надвишиха 350 000 рано тази заран. Експерти предизвестяват, че смъртността в страната ще се усили поради събиранията към коледните и новогодишните празници.

Fauci pushes back on Trump: Covid death numbers are 'real' via
— Magnolia Gallery (@MagnoliaG2012)
Съединени американски щати са преди всичко по смъртност в света, следвани от Бразилия с повече от 195 000 жертви.

От Центровете за предварителна защита и надзор на болесттите оповестяват, че към събота сутринта са сложили първа доза от имунизациите на Moderna и Pfizer/BioNTech на 4 225 756 американци от 13 071 925 дози, които са разпределени.

Много щати оповестяват за рекордно нарастване на новите случаи на ковид, в това число Северна Каролина и Аризона.

Според Тръмп обаче този брой е мощно пресилен и той упреква системата на отчитане.
 В Съединени американски щати жертвите на ковид надвишиха 350 000
В Съединени американски щати жертвите на ковид надвишиха 350 000

123 614 души са признати в болница

" Броят на случаите и смъртните случаи на китайския вирус е пресилен в Съединените щати заради съзнателно неточни данни, съобщавани от разнообразни щати ", написа Тръмп в неделя.

Държавният глава твърди, че здравните управляващи неправилно диагностицират други болести като COVID-19 даже и при подозрения за това.

Тръмп отхвърли и обвиняванията по виновност на държавното управление му.

Ваксините се доставят на щатите от федералното държавно управление доста по-бързо, в сравнение с могат да бъдат приложени!, написа той в " Туитър ".

Топекспертът на Съединени американски щати Д-р Антъни обаче отвъхрли обвиняванията за манипулирана статистика на смъртността.

The number of cases and deaths of the China Virus is far exaggerated in the United States because of ’s ridiculous method of determination compared to other countries, many of whom report, purposely, very inaccurately and low. “When in doubt, call it Covid. ” Fake News!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)
" Данните са действителни ", сподели Фаучи по време на изявление за NBC. " Имаме над 300 000 смъртни случая, приблизително от две до три хиляди смъртни случая дневно. Това са действителни числа, действителни хора и същински смъртни случаи. "

Според него, задоволително е да се посетят лечебните заведения, с цел да се убеди всеки в това.
 Фаучи чака връщане на нормалността през есента на 2021 година
Фаучи чака връщане на нормалността през есента на 2021 година

Ваксинирането може да отнеме години

Той предизвести също по този начин, че пандемията може и евентуално ще се утежни през идващите няколко седмици, защото Америка към този момент усеща резултата от пътуването по време на празниците.

Въпреки за възпиране от пътувания и огромни събирания, които специалисти и политици направиха, милиони американци въпреки всичко потеглиха на път.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР