Американският президент Доналд Тръмп смята, че Туитър помага за това

...
Американският президент Доналд Тръмп смята, че Туитър помага за това
Коментари Харесай

Доналд Тръмп: Туитър ми помогна на изборите

Американският президент Доналд Тръмп счита, че Туитър оказва помощ за това той да доближава свободно до обществеността и без помощта на обществените мрежи надали би постигнал триумф на изборите. Това съобщи самият той в изявление за телевизионния канал „ Фокс бизнес “, представен от Българска национална телевизия.

„ Честно казано се колебая, че бих бил там, където съм в този момент, в случай че не бяха обществените мрежи “, сподели Тръмп и добави, че въпреки всичко съществуват и „ лъжливи медии “, които се отнасят към него „ доста незаслужено “.

Според президента хората, които не желаят той да употребява Туитър, са „ врагове “ и хора, които не харесват неговия триумф, в това число и на изборите.

Той също по този начин добави, че благодарение на обществените мрежи съумява да показва свободно своите възгледи, в това число и в случаите, в които неговите думи са били изопачени.

Държавният глава също по този начин призна, че чрез обществените мрежи той съумява да поддържа публичния интерес. „ Това е малко нетрадиционно, само че наподобява работи “, счита той.
тагове доналд тръмп избори обществени мрежи туитър
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР