Американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат,

...
Американският президент Доналд Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат,
Коментари Харесай

Аспарух Карастоянов: Тръмп ще бъде преизбран за втори мандат

Американският президент Доналд Тръмп ще бъде избран отново за втори мандат, защото претендентът за президент на Съединени американски щати от Демократическата партия Джо Байдън не печели нищо от сегашната обстановка в страната. Това съобщи Аспарух Карастоянов, вицепрезидент на Американо-българския бизнес център и ръководител на Мароканско-българска търговско-промишлена палата, в предаването „ Бизнес старт “ с водещ Живка Попатанасова.

Според госта вторият мандат би дал опция на Тръмп да бъде по-спокоен.

„ В очите на белия американец твърдите ограничения би трябвало да бъдат взети и това няма да попречи на изборите, като и даже ще помогне на Тръмп “.

По думите на Аспарух Карастоянов политиците са се заиграли с погребението на Джордж Флойд с първокласните коли и златния ковчег.

„ Над 50% от закононарушенията в Съединени американски щати се правят от чернокожи – това значи, че тази група не е интегрирана в обществото. Тази група хора би трябвало оптимално да се интегрира в обществото и основният фактор за това е образованието “.

„ Увеличаването на безработицата и неналичието на опция да се изхраниш подтикват доста хора да излязат на улицата “, изяснява вицепрезидентът на Американо-българския бизнес център.

„ Америка бързо ще възвърне изгубените си работни места. Ефектът от ковид до изборите ще бъде понижен. Но в случай че не се успокои обществото обаче въпреки всичко има риск “.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР