Американският президент Доналд Тръмп реагира гневно срещу демократите за разследването

...
Американският президент Доналд Тръмп реагира гневно срещу демократите за разследването
Коментари Харесай

Тръмп с гръмко изказване: Опонентите ми „откачиха“

Американският президент Доналд Тръмп реагира яростно против демократите за следствието на връзките му с Русия, заявявайки, че неговите съперници " са откачили ".
" ТОРМОЗ НА ПРЕЗИДЕНТА! Никога не би трябвало да се разрешава да се случи още веднъж! ", написа Тръмп в Twitter.

PRESIDENTIAL HARASSMENT! It should never be allowed to happen again!
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 февруари 2019 година
Той съобщи, че разширението на следствието от страна на комисията за разузнаване в Камарата на представителите на демократите е невиждано.
Конгресменът Адам Шиф, който управлява комисията, съобщи, че ще прегледа съмненията за скрито съглашение сред Тръмп и Русия, както и по-широки изказвания за финансови злоупотреби в кръга на Тръмп.
Влиятелната комисия ще работи паралелно с към този момент много напредналото следствие на специфичния прокурор Робърт Мълър за хипотетични връзки сред Тръмп и съветски сътрудници по време на предизборната му акция през 2016 година
" Конгресменът Адам Шиф афишира, откакто е намерил нула секрети съглашения с Русия, че ще прегледа всеки аспект от моя живот, както финансов, по този начин и персонален, макар че няма причина да се прави по този начин. Преди в никакъв случай не се е случвало “, написа Тръмп.

So now Congressman Adam Schiff announces, after having found zero Russian Collusion, that he is going to be looking at every aspect of my life, both financial and personal, even though there is no reason to be doing so. Never happened before! Unlimited Presidential Harassment....
— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 7 февруари 2019 година
Тръмп постоянно заявява своята непорочност, потвърждавайки, че разрастващото се следствие, което включва и следствия на федералните прокурори в ню Йорк, е политически стимулирано.
Все отново Мълър повдигна обвинявания против шестима души, свързани с Тръмп, за тайните сделки с Русия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР