Американският президент Доналд Тръмп разкри причината защо името му се

...
Американският президент Доналд Тръмп разкри причината защо името му се
Коментари Харесай

Тръмп обясни защо го свързват с руснаците

Американският президент Доналд Тръмп разкри повода за какво името му се свързва с Кремъл. Според президента демократите вършат това, с цел да оправдаят загубата си на президентските избори. Хилъри Клинтън беше победена от претендента на републиканците.

"Работя в Белия дом от 11 месеца и непрекъснато давам отговор на този въпрос. Той е на напред във времето поради демократите, които по този метод желаят да оправдаят загубата си ", съобщи на конференция Тръмп, представен от РИА Новости. Той акцентира, че няма никакви секрети съглашения сред него и Кремъл.

По думите на Тръмп "всеки знае това ", в това число и комисиите в американския Конгрес. По време на акцията му и след успеха на американската политическа сцена се заприказва за връзки на републиканеца с Москва - нещо, което той изрично отхвърля.

В Русия също отхвърлят за сходни връзки. Американските служби считат, че съветски хакери са се намесили, изкарвайки нескрито кореспонденцията на Хилъри Клинтън. Според разузнаването задачата на Москва е била да се подкопае имиджът на демократите и в последна сметка Тръмп да завоюва. Владимир Путин е желал и персонална вендета против Хилъри Клинтън.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР