Американският президент Доналд Тръмп разговаря в Сеул с президента на

...
Американският президент Доналд Тръмп разговаря в Сеул с президента на
Коментари Харесай

Доналд Тръмп разговаря с президента на Южна Корея

Американският президент Доналд Тръмп беседва в Сеул с президента на Южна Корея Мун Дже-ин. Страната е втората спирка от азиатската обиколка на стопанина на Белия дом. Двустранната търговия и Северна Корея са главните тематики на диалозите му, съобщи Българска национална телевизия.

24-часовата аудиенция на Тръмп в Южна Корея стартира от военновъздушната база Осан, край Сеул, където се приземи самолетът му. После американският президент и брачната половинка му Мелания бяха посрещнати от южнокорейския държавен глава.Доналд Тръмп, президент на Съединени американски щати: С президента предвиждаме среща, отдадена на търговията. Ще работим по този начин, че да създадем доста работни места в Съединените щати и това е една от аргументите поради която съм тук.

Белият дом разгласи, че визитата на Тръмп цели да покаже твърдата позиция против севернокорейската нуклеарна опасност, само че мнозина в района се притесняват, че още по-войнствена изразителност ще ускори заплахата от военне ковфликт на полуострова.Само преди пет дни Пхенян отхвърли всякаква опция за договаряния.

Над 15 000 южнокорейски служители на реда се грижат за сигурността на американската делегация. Доналд Търмп посети и най-голямата американска военна база в Южна Корея.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР