Американският президент Доналд Тръмп отложи пътуването си до военното гробище

...
Американският президент Доналд Тръмп отложи пътуването си до военното гробище
Коментари Харесай

Тръмп отложи посещението си в американското военно гробище във Франция поради лошото време

Американският президент Доналд Тръмп отсрочи пътуването си до военното гробище във Франция заради неприятното време, оповестява Агенция Франс Прес, базирайки се на Белия дом.

След диалог с френския си сътрудник Еманюел Макрон, Тръмп анулира визитата си на полесражение и гробище в гората Бело, на 80 километра североизточно от Париж поради усложнения, породени от времето. Той и брачната половинка му Мелания щяха да се качат на мястото на борба през 1918 година, водена от американските морски пехотинци против немските сили. Вместо това гробището ще посетят началникът на генералния щаб Джон Кели и ръководител на щаба на генералния щаб военачалник Джо Дънфорд.

Тази вечер Тръмп би трябвало да се причисли към други международни водачи за вечеря в Музея на изкуствата "Музей д'Орси ", преди да посети друго американско гробище, което задържа военнослужещи, в Суренес, в предградията на Париж.

Около 70 водачи ще се съберат в неделя в гробницата на Незнайния боец в Триумфалната арка в Париж, с цел да отбележат 100-годишнината от края на Първата международна война.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР