Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун подновиха

...
Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският лидер Ким Чен-ун подновиха
Коментари Харесай

Започна вторият ден от срещата на върха между Доналд Тръмп и Ким Чен-ун

Американският президент Доналд Тръмп и севернокорейският водач Ким Чен-ун възобновиха през днешния ден договарянията си във втория ден от срещата на върха във Виетнам. И двете страни показаха вяра за възстановяване на връзките и за прогрес и по основния въпрос за нуклеарното разоръжаване, заяви Ройтерс.

Тръмп и Ким се срещнаха през вчерашния ден във виетнамската столица Ханой за първи къс кръг от договаряния, последван от вечеря. И двамата изглеждаха в приповдигнато въодушевление, а Тръмп сподели, че е удовлетворен от хода на договарянията, макар рецензиите че не напредват задоволително бързо.

" Още от началото споделям, че за мен скоростта не е значима ", сподели Тръмп пред кореспонденти в хотел " Метропол " преди срещата с Ким на четири очи. " Просто желаеме да сключим добра договорка ", добави той.

На въпрос на кореспондент дали е убеден, че ще има договорка, Ким отговори: " Твърде рано е да се каже, само че не бих споделил, че съм черноглед. Имам възприятието, че ще реализираме положителни резултати ". Ройтерс означи, че през днешния ден Ким може би за пръв път е дал отговор на въпрос на задграничен публицист. " Ще дам всичко от себе си през днешния ден да реализираме огромни резултати, които в последна сметка да са положителни ", сподели Ким, представен от Агенция Франс Прес.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР