Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и

...
Американският президент Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и
Коментари Харесай

Тръмп не бил питал Путин за сведенията, че Русия е плащала за убийства на американски войници в Афганистан

Американският президент Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския сподели, че в никакъв случай не е разговарял с съветския президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През за американските разследващи данни, съгласно които Русия е плащала на талибаните да убиват бойци на Съединени американски щати в Афганистан, и сложи под подозрение тези сведения, съобщи Ройтерс.

"Никога не съм обсъждал това с него ", съобщи Тръмп в изявление за телевизия Ейч Би Оу.

Тръмп твърди, че не е бил осведомен с разследващите сведения, преди за тях да бъде обявено в медиите в края на юни. Според него те са небивалица.

Британски специалисти: Русия е плащала на талибани да убиват бойци на обединението

Попитан за какво не е повдигнал въпроса пред Путин, когато двамата са разговаряли предишния четвъртък, Тръмп съобщи в изявлението: "Това беше телефонен диалог за разискване на други неща, а почтено казано, това е въпрос, който съгласно мнозина е подправена вест. "

Демократите в Конгреса на Съединени американски щати упрекват президента републиканец, че не се е отнесъл задоволително съществено към разследваща информация, засягаща гибелта на американски бойци, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР