Американският президент Джо Байдън удари по масата и постави ултиматум

...
Американският президент Джо Байдън удари по масата и постави ултиматум
Коментари Харесай

Байдън удари по масата. Ултиматум към Хамас

Американският президент Джо Байдън удари по масата и сложи ултиматум на „ Хамас ”. Преговори за преустановяване на огъня сред Израел и " Хамас " ще бъдат вероятни единствено в случай че палестинската формация освободи всички заложници, които взе на 7 октомври, съобщи Байдън, представен от Франс прес.

" Заложниците би трябвало да бъдат освободени, тогава ще може да приказваме ", сподели Байдън на събитие в Белия дом в отговор на журналистически въпрос дали поддържа договорка на правилото стартиране на пленници в подмяна на прекъсване на враждебните дейности.

В същото време висшият комисар на Организация на обединените нации по правата на индивида Фолкер Тюрк прикани за неотложно помирение по филантропични аргументи. " Човечността би трябвало да е преди всичко ", аргументира се той.

Над 1400 души, множеството от които цивилни, бяха убити в Израел при изненадващото нахлуване, което " Хамас " предприе от крайбрежната палестинска територия на 7 октомври. Израелската войска сподели, че е намерила в страната телата на към 1500 бойци на ислямисткото движение
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР