Американският милиардер Майкъл Блумбърг реши да удвои и без това

...
Американският милиардер Майкъл Блумбърг реши да удвои и без това
Коментари Харесай

Майкъл Блумбърг удвоява парите и персонала на кандидатпрезидентската си кампания в САЩ

Американският милиардер Майкъл Блумбърг реши да удвои така и така към този момент голямата парична сума, която ще изразходи за реклама на своята президентска кандидатура от Демократическата партия, за да увеличи възможностите си и да се възползва от безредния излаз от първичните избори в щата Айова, състояли се в понеделник, предава Българска телеграфна агенция и Асошиейтед прес.

Два дни след изборите в Айова заради разнообразни аргументи крайният резултат от конкуренцията измежду кандидатите за президент на Съединени американски щати при демократите към момента е неразбираем.

След повече от година на фактическа предизборна акция, предшествала първичните избори в Айова, "теренът си остава все по този начин неразбираем, както постоянно е бил ", сподели говорителката на акцията на Блумбърг - Сабрина Сингх. "Междувременно Майк води борба с Тръмп всеки ден ", сподели тя и добави, че той ще удвои средствата в тактиката на националната си акция, която преследва през цялото време.

Тя не загатна съответна сума в долари, само че съгласно компанията "Едвъртайзинг аналитикс ", представена от АП, до момента Блумбърг - някогашен кмет на Ню Йорк, е изразходил над 300 млн. за телевизионна, радио и интернет реклама. Това мощно увеличи рейтинга му в последните анкети, въпреки че той не взе участие в директни предизборни конфликти с останалите претенденти за партийната номинация от демократите в ранните първоначални избори в Айова и Ню Хемпшир.

Блумбърг: Нуждаем се от имигранти, които да подобрят културата, религията и стопанската система ни

Блумбърг води неконвенционална предизборна акция и разчита на положително показване в първичните избори от по-късния стадий на акцията. Той е залял малките екрани, Facebook и Google с реклами, които подвигат рейтинга му, въпреки да не е взел участие в нито един от дебатите сред кандидатите за партийна номинация до момента.

Освен че ще налее нови огромни средства в рекламиране, акцията на Блумбърг разгласи, че ще удвои броя на заетите в нея до 2100 души. Така екипът му ще разполага още в края на тази седмица със 125 офиса и ще има личен състав в 40 щати и територии на Съединени американски щати, в това число 450 чиновници в основните за изхода от предизборната борба щати Уисконсин, Пенсилвания, Северна Каролина, Аризона, Флорида и Мичиган, оповестява АП.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР