Американският комик Крис Рок е отказал ролята на водещ на

...
Американският комик Крис Рок е отказал ролята на водещ на
Коментари Харесай

Крис Рок отказва да бъде водещ на наградите Златен глобус през януари

Американският комедиант Крис Рок е отказал ролята на водещ на церемонията по връчването на премиите " Златен глобус " на 7 януари 2024 година, заяви Си Ен Ен, базирайки се на свои източници.

Причините за отхвърли не се прецизират. Освен Крис Рок, водещи на събитието не са поискали да бъдат комедийната актриса Али Уонг, актрисите Тина Фей и Ейми Полър, както и актьорите Джейсън Бейтман, Шон Хейс и Уил Арнет. " Не си коства. Има доста политика. Не е елементарно, в това към този момент няма нищо занимателно ", споделят източниците на Си Ен Ен, осведомени със обстановката.

За един новак актьор опцията да води премиите " Златен глобус " може да се смята за " шанса на живота ", само че за една известна персона ролята, която постоянно е обвързвана с отрицателна реакция на публиката и изисква подготовка, не оправдава напъните, означават още източниците.

Наградите " Златен глобус ", присъждани преди от Асоциацията на задграничните преса в Холивуд, която след скандал престана да съществува под това име, в Съединени американски щати отстъпват по авторитет само на " Оскар " -ите.

Отличията ще бъдат раздадени за 81-и път на 7 януари в хотел " Бевърли Хилтън " в Бевърли хилс, написа Българска телеграфна агенция. Най-много номинации за премиите " Златен глобус " - девет на брой, получи летният блокбастър " Барби " на режисьорката Грета Гъруиг, следван от биографичната драма " Опенхаймер " на Кристофър Нолан. В телевизионните категории с най-вече номинации е трагичният сериал " Наследници ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР