Американският комик и актьор Луис Си Кей потвърди, че са

...
Американският комик и актьор Луис Си Кей потвърди, че са
Коментари Харесай

Комик от САЩ призна, че всички секс обвинения срещу него са верни

Американският комедиант и артист Луис Си Кей удостовери, че са правилни обвиняванията против него за непочтено държание, отправени часове по-рано от 5 дами в публикация на " Ню Йорк таймс ", и сервира извиненията си.

Това е следващият скандал за полово посягане и непочтено държание в шоу бизнеса, като този път самият причинител бързо обезсмисли всички рецензии, че множеството от случаите са недоказуеми и има изгода зад това, че са премълчавани дълго време.

" Тези истории са правилни ", се споделя в позицията му, публикувана до медиите. Малко по-рано филмът му " Обичам те, татенце " (I Love You Daddy) бе ненадейно спрян от премиерата си в петък, а компанията " Нетфликс " (Netflix) замрази планувания специфичен план поради обвиняванията. HBO (компания на колоса Time Warner) смъкна от платения си онлайн азбучник всичко, в което той е взел участие и няма да го кани да взе участие в известна благотворителна вечер в помощ на страдащите от аутизъм.

Случаите са от преди 15 години, когато Луис, който е също по този начин сценарист, продуцент и режисьор, е бил в средата на 30-те си години. Жените разказват какво е правил той, като три от тях споделят, че ги е покатил в хотелската си стая, където е мастурбирал пред тях.

" Разкайвал съм се за действията си. Опитвал съм да си взема поука от тях. И да избягам от случилото се. Сега съзнавам мащаба на последствията от дейностите ми. Вчера научих доколко съм предиздвикал тези дами, които ме харесваха, да се усещат извънредно ", споделя още той в изказването си.

Като удостоверява, че е злоупотребил влатта си над дамите, които по това време са били при започване на кариерата си, Луис добавя: " Прекарах дългата си и сполучлива кариера да споделям всичко, което си желая. Сега ще се отдръпва и дълго време ще прослушвам ".
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР