Американският Harper’s Bazaar представи корицата на февруарския си брой, чиято

...
Американският Harper’s Bazaar представи корицата на февруарския си брой, чиято
Коментари Харесай

Дженифър Лопес с „екстремна“ фотосесия

Американският Harper’s Bazaar показа корицата на февруарския си брой, чиято героиня е 49-годишната Дженифър Лопес. Певицата и актриса, която поддържа съвършена физическа форма с фитнес, се появява в облика на състезател. На някои фотоси звездата е в бански костюм и плувна шапка, застанала на трамплин, а на други е уловена в полет, скачайки в плувен басейн..
 39-5  39-4  39-6
Не всички фотоси, които фотографът Камил Акрас е основал, се оказват толкоз рискови. Лопес е снимана на фона на палми в боди и обувки на токчета на „Сен Лоран“ и огърлица от De Beers.
За спортната част на фотосесията Дженифър е в черно-бял бански костюм на Chanel и гумена шапка на Vex Clothing.

Както се вижда, Лопес не се опасява да покаже от близко бръчиците по лицето си.
В изявление за изданието звездата, която е в шоубизнеса от 30 години, споделя мисли за умората и гоненето на цели в живота. „Понякога се изтощавам, доста се изтощавам, само че в никакъв случай не мисля: „Не, не желая да върша това. Все още имам доста работа и цели.

Не съм стигнала досега на задоволство, в който да си кажа: „Направих всичко. Не мога повече. Нямам какво повече да покажа “. Надявам се, че този ден в никакъв случай няма да дойде“, споделя популярната дама.

Звездата продължава да радва почитателите си с ярки шоу стратегии и нови песни. На церемонията по VMA предходната година тя взриви публиката с блестящо и зрелищно осъществяване, а в края на годината пусна нов видеоклип.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР