Американският дизайнер Върджил Абло представи за френската модна къща Луи

...
Американският дизайнер Върджил Абло представи за френската модна къща Луи
Коментари Харесай

​Луи Вюитон представи колекция, посветена на Майкъл Джексън

Американският дизайнер Върджил Абло показа за френската фешън къща " Луи Вюитон " сбирка, отдадена на Майкъл Джексън.

 © фотография: Българска телеграфна агенция / АРХИВ
Ревюто се очакваше с огромен интерес в границите на провеждащата се в Париж Седмица на мъжката мода. Тридесет и осем годишният Абло е първият афроамериканец, който управлява креативния развой в влиятелна френска фешън къща. Поканените на стилното дефиле в градините на Тюйлери получиха в пощенските си кутии реплика на ръкавицата с диаманти на Краля на поп музиката.

За да изкаже огромната си респект към Джексън, Върджил Абло включи в претекстовете на сбирката си знамето на родния щат на артиста - Индиана. Манекените дефилираха пред мислена бръснарница на тъкмо пресъздадена улица от Ню Йорк.

Доминиращият цвят беше сивият в най-различни разновидности, до момента в който моделите наблягаха на благородните материи като кашмира, вълната и агнешката кожа. Що се касае до облеклата и аксесоарите, дефилето на " Луи Вюитон " уважи Майкъл Джексън, като го последва в начинанието му да трансформира елементарни облекла и продукти в сензация - якета, сака, ръкавици, чорапи, шапки.

Всички 64 показани модела напомняха за желания фешън жанр на Джако. Силно усещане направи появяването на подиума на млад артист, който беше копие на Джексън от младежките му години. Той танцува и дефилира пред въображаемия нюйоркски фон, събирайки овациите на публиката.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР