Американският дизайнер Херън Престън откри Седмицата на мъжката мода в

...
Американският дизайнер Херън Престън откри Седмицата на мъжката мода в
Коментари Харесай

Седмицата на мъжката мода в Париж бе открита при засилени мерки за сигурност

Американският дизайнер Херън Престън откри Седмицата на мъжката мода в Париж, като манекените му минаха при "засилени ограничения за сигурност " - през металодетекторни рамки, преди да стъпят на подиума, предава Франс прес.

Постановката на дефилето на Престън беше в благозвучие с митингите, обхванали Париж и цяла Франция през последните месеци. Очаква се акциите на "жълтите жилетки " да нарушат ритъма на стилните дефилета в събота, когато е плануван следващият им митинг.

Манекените на Престън идваха от мъглата и прекосяваха през металотърсачите, като бяха проверявани както те, по този начин и саковете им. В сбирките му преобладаваше оранжевия цвят, с който дизайнерът наложи своето име в стилния свят. Дефилето мина в Токийския замък в Париж. Престън е някогашен изобретателен шеф на рапъра Кание Уест, осъществил сполучливо съдействие с "Найки ", "Оф-Уайт " и американското галактическо ведомство НАСА.

Манекените от ревюто му "Нощна промяна " дефилираха и в жълто, и то доста сходно по активност на това на протестиращите "жълти жилетки ".

Седмицата на мъжката мода ще завърши в неделя с предстоящото дефиле на "Селин " и на дизайнера Еди Слиман. Това ще бъде първата показана мъжка сбирка на марката след смесената, показана през предишния септември.

"Диор " преднамерено изтеглиха ревюто си с един ден, с цел да не бъде в събота и да не съвпадне с митингите. Повечето от дефилетата се организират наоколо до Шанз Елизе и уредниците се тормозят те да не бъдат прекратени от размириците във френската столица.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР