Американският актьор Камерън Бойс почина на 6 юли на 20-годишна

...
Американският актьор Камерън Бойс почина на 6 юли на 20-годишна
Коментари Харесай

Звездата на Disney Камерън Бойс почина на 20 г.

Американският артист Камерън Бойс умря на 6 юли на 20-годишна възраст.

Кончината на звездата на Disney удостовери фамилията му, представено от Би Би Си. Негов представител съобщи, че Камерън е умрял в съня си след припадък.

Актьорският дебют на Камерън е във кино лентата Mirrors ( " Огледала " ), само че е най-известен с функциите си за Descendants ( " Наследниците " ) на Disney и тв шоуто Jessie.

Смъртта му бе доказана вечерта на 6 юли и бе обвързвана със заболяване.

" С надълбоко наскърбени сърца оповестяваме, че тази заран загубихме Камерън - сподели представителят от името на фамилията. - Той умря в съня си по време на припадък, станал вследствие на заболяване, от което беше лекуван. Без подозрение светът остава без един от най-светлите си лъчи, само че неговият дух ще живее посредством добротата и състраданието на всички, които го познаваха. Сърцата ни са съкрушени и молим за уединение по време на това изключително мъчно време, до момента в който скърбим за загубата на нашия драгоценен наследник и брат. "

Камерън Бойс е единствено на 9 година, когато се снима за Mirrors. След това играе едно от децата на Адам Сандлър във кино лентата Grown Ups. Участваше в шоуто по канала на Disney Jessie, в Descendants. Говорител на Disney Channel го разказа като " необикновено надарен реализатор ".

" От дете Камерън Бойс мечтаеше да показа своя извънреден артистичен гений със света. Като млад мъж той беше движен от мощното си предпочитание да промени живота на хората посредством филантропичната си работа. Той беше необикновено надарен реализатор, удивително грижовна и деликатна персона и, над всичко друго, той беше любящ и предан наследник, брат, внук и другар. Поднасяме дълбоките си съболезнования на фамилията, сътрудниците и се причисляваме към милионите му фенове в скръбта от преждевременната му гибел. Ще ни липсва доста! "
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР