Американският актьор и продуцент Алек Болдуин заведе дело срещу четирима

...
Американският актьор и продуцент Алек Болдуин заведе дело срещу четирима
Коментари Харесай

Алек Болдуин заведе дело срещу четирима от екипа на Rust

Американският артист и продуцент Алек Болдуин заведе дело против четирима души от снимачния екип на кино лентата " Rust " (Ръжда), по време на работа по който инцидентно простреля операторката Халина Хъчинс, заяви Ройтерс.

Насрещният иск е подаден в лосанджелиски съд в отговор на дело, в което различен човек от екипа е показал Болдуин и останалите като ответници. 

Болдуин показва в желае си

Хана Гутиерес-Рид, която е отговаряла за оръжията на снимачната площадка, отговарящата за реквизита Сара Закри, доставчикът на атрибут Сет Кени и първия асистент-режисьор Дейвид Холс. Именно той е дал револвера на Болдуин оня ден, като го уверил, че е безвреден. 

Преди това артистът заведе и дело против продуцентите на кино лентата с аргумента, че отговорността за сигурността на огнестрелните оръжия не е негова.

През октомври 2021 година, по време на подготовка на снимачната площадка на " Rust ", Болдуин, който е копродуцент на кино лентата, стреля с оръжие, което се оказа заредено с бойни патрони, а не с халосни. В резултат на това бяха ранени операторката Халина Хъчинс и режисьорът Джоел Соуза.

Режисьорът беше изписан от болничното заведение няколко часа по-късно, само че лекарите не съумяха да спасят операторката. 

След това семейство Хъчинс заведе дело за непредумишлено ликвидиране против Болдуин и другите продуценти.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР