Американският актьор Джонатан Мейджърс беше признат за виновен от съдебни

...
Американският актьор Джонатан Мейджърс беше признат за виновен от съдебни
Коментари Харесай

Актьор от Марвел и Дисни бе признат за виновен за нападение срещу приятелката си

Американският артист Джонатан Мейджърс беше приет за отговорен от правосъдни заседатели в Ню Йорк по обвинявания, че е нападнал някогашната си другарка на задната седалка на автомобил, оповестиха международните информационни организации.

Срещу Мейджърс, който беше считан за едно от бъдещите лица на супергеройските филми на " Дисни " и " Марвел " преди да избухне абсурдът, бяха повдигнати две обвинявания за набези и две в тормоз.

Шестчленен състав от правосъдни заседатели го призна за отговорен по едно обвиняване в нахлуване и едно за тормоз, само че го оправда по другите. 

Присъдата е произнесена след двуседмичен развой в щатския съд в  Манхатън. Мейджърс, облечен в сив костюм, се изправи пред правосъдните заседатели и ръководителят прочете решението. Той стисна устни и наведе лице надолу, когато бе прочетена първата присъда, само че другояче не сподели особена реакция.

Мейджърс ще бъде наказан на 6 февруари. Той е застрашен с до година затвор, само че прокурорите не са показали каква присъда възнамеряват да изискат.

Прокуратурата на Манхатън утвърди решението, като съобщи, че доказателствата демонстрират " цикъл от психически и прочувствен тормоз, нарастващ до модели на принуждаване " от страна на Мейджърс. Прокурорите споделиха, че Мейджърс е нападнал тогавашната си другарка Грейс Джабари в кола чартърен в Манхатън през март, оставяйки я с строшен пръст и подута ръка и ухо.

Джабари четири дни дава свидетелски показания и изясни, че Мейджърс я нападнал, откакто тя взела телефона му, тъй като видяла известие от друга жена. Тя също разказа неговия " избухлив манталитет " и други произшествия, при които той " избухвал " от яд.

" Тя се е съобразявала за всичко с подсъдимия, с цел да му угоди, с цел да не го ядосва ", сподели прокурор Кели Галауей по време на заключителните причини в четвъртък.

Адвокатът на Мейджърс се опита да преобърне сюжета, потвърждавайки, че клиентът му е бил жертвата, тъй като Джабари го е атакувала в колата, а по-късно го е обвинила в нахлуване, откакто той се е разделил с нея.

Мейджърс подаде насрещно обвиняване против Джабари, само че прокуратурата приключи следствието по липса на доказателства. 

Актьорът взе участие във кино лентата от 2019 година " Последният тъмнокож в Сан Франсиско ", преди да се изяви в " Крийд 3 " и " Ант-мен и Осака: Квантомания " на " Марвел ".

Мениджърската компания на Мейджърс, компанията, която осигуряваше пиарът му, и няколко рекламодатели се отказаха да работят с него, откакто беше задържан. " Дисни " го в профил и от новия филм Magazine Dreams. След оповестяването на решението на правосъдните заседатели студиата " Марвел " също отхвърлиха да работят с него. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР