Американският актьор Бен Афлек ще се завърне към уж изоставена

...
Американският актьор Бен Афлек ще се завърне към уж изоставена
Коментари Харесай

Бен Афлек отново ще бъде Батман

Американският артист Бен Афлек ще се завърне към сякаш изоставена своя роля и ще изиграе Батман във кино лентата „ Аквамен и изгубеното кралство”. Новината заяви в обществените мрежи неговият сътрудник, режисьор и продуцент Джейсън Момоа.

„ Брус Уейн и Артър Къри (истинските имена на Батман и Аквамен) ще се съберат!”, написа в Instagram Момоа, който извършва основната роля във кино лентата, написа Дарик.

Бен Афлек изигра Тъмния рицар в три кино лентата за вселената на DC Comics: " Батман против Супермен: Зората на справедливостта " (2016), " Отряд самоубийци " (2016) и " Лигата на справедливостта " (2017). След като артистът взема решение да не извършва повече ролята на супергероя, в един от последните филми Батман е изигран от Робърт Патинсън, звездата от сагата " Здрач " и четвъртия филм в поредицата " Хари Потър ".

Премиерата на кино лентата е планувана за 17 март 2023 година Освен това различен филм за Тъмния рицар – „ The Flash”, в който също ще взе участие Бен Афлек, ще излезе на 23 юни 2023 година, съгласно портала „ The Direct”.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР