Американските сенатори така и не се отказаха от намеренията си

...
Американските сенатори така и не се отказаха от намеренията си
Коментари Харесай

Германия скочи на САЩ: Това е неприемливо посегателство над суверенитета ни

Американските сенатори по този начин и не се отхвърлиха от желанията си да спрат „ Северен поток-2 “, написа Frankfurter Allgemeine Zeitung, заяви организация " Фокус ".

Те желаят да одобряват нов пакет наказания против компании и институции, участващи в построяването на руско-германския газопровод. Сега с изключение на операторите на съдове за полагане на тръби, ще пострадат и доставчиците на плана, предприятията по употреба, узаконяването и застрахователните компании на „ Северен поток-2 “, както и държавните организации, ръководещи активността им.

Списъкът със наказания може да включва немските енергийни компании EON и Wintershall, отбелязва изданието. В Берлин разкритикуваха проекта на американците. От Министерството на външните работи на Германия оповестиха ограниченията за „ жестоко посягане върху енергийната сигурност на Европа и суверенитета на Европейски Съюз “ и подчертаха, че екстериториалните наказания са неприемливи. Водещите депутати на Бундестага също изрекоха рецензии против дейностите на американците.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР