Американските правителствени органи получават над 30 милиона долара на месец

...
Американските правителствени органи получават над 30 милиона долара на месец
Коментари Харесай

Над 30 милиона долара е месечният приход на САЩ от контрабанда на сирийски нефт

Американските държавни органи получават над 30 милиона $ на месец от производството на нефт в Сирия. Това съобщи през днешния ден формалният представител на съветското министерство на защитата генерал-майор Игор Конашенков.

" Като се има поради, че цената на един барел от контрабандния сирийски петрол е 38 $, месечните доходи от този " частен бизнес " на американските държавни служби надвишават 30 милиона $ ", посочи представителят, представен от РИА Новости.

„ За подобен непрестанен финансов поток, освободен от контрола и налозите на американската страна, управлението на Пентагона е готово да охранява и пази нефтените залежи в Сирия от митичните " скрити кафези на IG " (IG е терористичната организация, неразрешена в Русия - б.р.), добави представителят на съветското министерство.

Съединени американски щати взе участие в контрабанда на сирийски нефт в други страни. Доставките се охраняват от американски частни военни компании и спецчасти, твърди Игор Конашенков.

„ Под закрилата на американски военнослужещи и сътрудници на техни частни военни компании, цистерни с петрол от петролните залежи в Източна Сирия влизат контрабандно в други страни. В случай на нахлуване против тях, спецчастите на Съединени американски щати и авиацията непроменяемо се намесват “, съобщи Конашенков.

Той добави, че петролът се създава от съоръжение, обезпечено посредством заобикаляне на всички американски наказания от водещи западни корпорации.

" А приходите от контрабандата на сирийски нефт посредством посреднически компании, отиват в сметките на американските частни военни компании и спецслужби ", сподели още Конашенков.

Шефът на Пентагона Марк Еспер съобщи през вчерашния ден, че Съединените щати имат намерение да подхващат ограничения в близко бъдеще за подсилване на позициите си в сирийския район Дейр ез-Зор, с цел да предотвратят достъп на терористите до нефтените залежи. Според него Съединени американски щати изследват по какъв начин да се пренаредят силите им в района, " с цел да подсигуряват сигурността на нефтените залежи ". /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР