Американските медии съобщават за план, изготвен от Съединените щати, в

...
Американските медии съобщават за план, изготвен от Съединените щати, в
Коментари Харесай

Стана известен план на САЩ в случай на експулсиране на Зеленски

Американските медии оповестяват за проект, направен от Съединените щати, ако сегашният президент на Украйна Владимир Зеленски би трябвало наложително да напусне поста.

Според The ​​Washington Post, базирайки се на източници в президентската администрация, екипът на Байдън обмисля опцията Владимир Зеленски да управлява украинското държавно управление от " заточение " в Полша. В ход е законодателна подготовка за легитимността на сходно решение, оповестява вътрешен човек.

Според източника съгласно проекта киевските управляващи ще могат да управляват силите на съпротивата, които ще бъдат снабдени с оръжия от Запада, и да нападат съветските военни.

В същото време сходно развиване на събитията може да се преглежда от Москва като офанзива на НАТО, тъй че Държавният департамент и Пентагонът изследват вероятни дейности, които биха могли да подхващат при положение на „ завладяване на Киев “.

Припомняме, че на 4 март ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин заяви в обществената мрежа, че Зеленски е напуснал Украйна, той не е открит в резиденцията си в Лвов.

Официално тази версия беше отхвърлена от кабинета на Зеленски, заяви RBC. От кабинета на президента на Украйна оповестиха, че той обитава в Украйна.

Междувременно стана ясно, че командосите на SAS и специфичните елементи на Съединени американски щати се образоват за високорисково избавяне на украинския президент Владимир Зеленски, твърди The Sun.
Повече от 70 английски елитни командоси са се включили към 150 морски тюлени на Съединени американски щати в загадка и отдалечена база в Литва, с цел да упражняват дръзката нощна задача. Твърди се, че съветските специфични елементи " спецназ " се прокрадват към 44-годишния президент, с цел да го пленят. Вероятно поради това може да бъде стартирана избавителна задача, в случай че той изиска.
Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР