Американските биолаборатории в постсъветското пространство събират биологични материали, изучават спецификата

...
Американските биолаборатории в постсъветското пространство събират биологични материали, изучават спецификата
Коментари Харесай

Путин: Американските биолаборатории в Украйна са разработвали биологически оръжия

Американските биолаборатории в постсъветското пространство събират биологични материали, учат спецификата на разпространяването на рискови заболявания, а в Украйна всъщност създават биологически оръжия. Това съобщи президентът на Руската Федерация Владимир Путин на юбилейната среща на върха на Организацията на Договора за групова сигурност (ОДКБ), която се организира в Москва, предава ТАСС.

„ Отдавна сигнализираме за биологичната интензивност на Съединени американски щати в постсъветското пространство. Както знаете, Пентагонът сътвори десетки профилирани биологични лаборатории и центрове в нашия общ район. И те никога не са заети с това да дават практическа здравна помощ на популацията на страните, в които са почнали активността си “, разяснява съветският президент.

По думите му главната задача на сходни лаборатории е „ събиране на биологични материали и проучване за свои цели на спецификата на разпространяването на вируси и рискови заболявания “. „ Сега, в хода на специфичната интервенция в Украйна, бяха получени документални доказателства, че съставни елементи на биологически оръжия всъщност са основани в непосредствена непосредственост до нашите граници “, увери Путин.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР