Американски учени твърдят, че най-добрият начин да започнете деня си

...
Американски учени твърдят, че най-добрият начин да започнете деня си
Коментари Харесай

Откриха идеалната закуска

Американски учени настояват, че най-хубавият метод да започнете деня си е да изядете две яйца на очи. След като създали обстоен разбор на хранителната стойност на яйцата, те стигнали до този извод.

Според експертите постоянното ястие на яйца оказва помощ за поддържане на положителната физическа форма и за поддържане на здравето и умствените качества в съвършено положение.

 Яйца

Можете да хапвате яйца самоуверено и да не се притеснявате, че ще напълнеете. Те съдържат доста витамини, белтъчини, скъпи за организма ви микроелементи. Те са потребни също по този начин и за кожата и косата.

Специалистите поучават всяка дама да изяжда най-малко едно яйце дневно, в случай че желае косата й постоянно да е гъста и хубава. Яйцата съдържат много селен, който е в действителност доста значим детайл.

Селенът е мощен антиоксидант, той участва в доста средства против косопад, кожни болести и пърхот. В яйцата се съдържа и скъпият детайл холин, който е от групата на В витамините.

 Английска закуска

Той е скъп за обмяната на веществата и за нервите ви. Ако се чувствате отпаднали или нервни, без да има серизона причина за това, най-вероятно ще се подобрите, в случай че хапнете яйца.

Освен това в тях има доста протеин, по тази причина се чувствате дълго време сити. Те зареждат тялото ви с мощен прилив на сила. Тъкмо по тази причина те са в действителност добър старт за деня.

Така можете да изкарате до обяд, без да се чувствате вяли и отпуснати и да вложите всичко от себе си в работата. Ненапразно класическата закуска в леглото се състои от яйца, портокалов сок и препечени филийки.

По този метод се получава един страховит микс от въглехидрати, микроелементи, аминокиселини и антиоксиданти. Отгоре на всичко са съчетани с витамините от портокаловия сок.

Което напряко ви кара да пращите от сила и да учудвате шефа и сътрудниците си с нови професионални подвизи. И то преди обяд, когато всички към момента пият третото си кафе, с цел да се разсънят.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР