Американски учени твърдят, че жените, които хъркат, са предимно красавици.

...
Американски учени твърдят, че жените, които хъркат, са предимно красавици.
Коментари Харесай

Хъркат само хубавиците

Американски учени настояват, че дамите, които хъркат, са най-вече хубавици. Те стигнали до тези шокиращи заключения след огромно проучване на нарушаванията на дишането.

Най-сериозната опасност от хъркането не е разводът или раздялата, както считат доста хора, а синдромът на обструктивната апнея, което може да докара даже до прекъсване на дишането.

 Спане

Всяка година над 10 000 красиви дами умират от следствията на хъркането. Ненапразно красивите дами постоянно се оплакват от ненадейно събуждане посреднощ след кошмари и на отмалялост денем.

Просто през нощта ги изтезава хъркането. Медиците изучили над 300 000 истории на пациентки с проблеми в дишането по време на сън. Оказало се, че над 90 % от тях са с верни черти на лицето и прелестни фигури.

Експертите решили да продължат проучванията си, с цел да схванат съществува ли причинност сред хъркането и естетичните параметри или това е просто някакво съвпадане.

 Хъркане при дами

За да схванат аргументите за хъркането единствено при хубавиците, учените са оборудвали специфична лаборатория, където прелестните дами ще спят, до момента в който ги следи цялостен екип хора с бели престилки.

Вече има някои иновационни способи за битка с хъркането. Сред тях са инжекциите с натриев тетрадецилсуфат непосредствено в устната празнина. Действието на препарата е просто, само че ефектно.

Той просто обездвижва меката тъкан на задната част на устата. Това пречи на нелцето да се спуска надолу и да се получава хъркане. Вече 400 пациентки, които са взели участие непринудено в опити с лекарството, са спрели да хъркат.

Лошото обаче е, че резултатът от лекарството стопира, в случай че то не се бие в устата постоянно. А до каква степен е допустимо всяка вечер една дама да си ляга до медицински просветен човек, който може да бие инжекции, е противоречив въпрос.

За да се предпазите от хъркането без лекарствени препарати, спете върху високи възглавници, не пийте доста течности преди лягане и се опитвайте да спите единствено на една страна - по опция на дясната.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР