Marine Camp Pendleton, разпитан за момиче, намерено в казармата, е изправен пред обвинение в друг случай

...
Американски морски пехотинец, който беше разпитан миналия месец за някога
Коментари Харесай

Американски морски пехотинец, който беше разпитан миналия месец за някога изчезнала тийнейджърка, открита в казармата му, сега е обвинен в по-ранен, несвързан случай, според актуализация от 1st Marine Logistics Group.

Новите обвинения са сексуално насилие над непълнолетно лице и нарушаване на ограничението на свободата, се казва в актуализацията.

Морският пехотинец беше освободен обратно във военното си командване, след като полицията го разпита за бившето изчезнало момиче, 14, което беше намерено в казармата му в Кемп Пендълтън в Калифорния на 28 юни.

Момичето е обявено за изчезнало от баба си на 13 юни, според отдела на шерифа на окръг Сан Диего. Момиченцето е върнато на баба си.

Неназованият морски пехотинец сега е изправен пред предварително изслушване по предишния случай в четвъртък в Кемп Пендълтън, който е между Лос Анджелис и Сан Диего.

След това командването му ще „прегледа всички обвинения и доказателства“, за да определи дали делото трябва да бъде разгледано от военен съд.

„За да защитим целостта на текущото разследване и правата на субекта, няма налична допълнителна информация, докато не бъде взето това решение“, казаха от 1st Marine Logistics Group.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР